Şehit Fazlı Altuntaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Gemerek Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak vizyonumuz; Milli eğitimin temel amaçları doğrultusunda, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen, milletini ve vatanını seven, islamın gönderiliş amacına uygun asli temsilcilerini yetiştiren örnek bir kurum olmaktır.

Misyon: Milli ve manevi değerleri özümsemiş, insana, ahlaka ve kültürel mirasa saygılı, yaratılanı Yaratandan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil, çözüm olan, bilim ve teknolojinin takipçisi, sürekli gelişen yenilikçi bireyler için varız.

Başarılar: Yıllık ortalama üniversite kazandırma oranımız %65´dir. Hukuk ve İlahiyat Fakültelerine öğrenci yerleştirmekteyiz.

Saatler: 08:30-15:50
Isınma: Doğalgaz Yakıtlı
Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Masa Tenisi, Dart, Futbol, Basketbol, Voleybol,Bocce
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0346) 6141283

WEB - https://gemerekihl.meb.k12.tr

Adres - FEVZİÇAKMAK MAH. EVREN CAD. GEMEREK IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 6 GEMEREK / SİVAS

Yerleşim Yeri - Yerleşim yeri içerisindedir.

Ulaşım İl merkezinden otobüs ve minibüsle, ilçe merkezinden yaya olarak rahatlıkla ulaşılmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 120 km , ilçe merkezine ise 500 m.